Orelis.lt
Orelis.lt
|
Pirma prisijunkite
2009-06-23 16:40
Sveiki, noriu Jūsų paklausti ar apsimoka keliauti vasarą į Egiptą? Neiškepsim mes ten? Gal kas jau buvot? |
sauliuxe
Sukurtos temos: 0
Diskusijose pasisakė: 4 |
Pirma prisijunkite
2009-06-29 11:04
as manau kad neapsimoka. Vasara ir Lietuvoje galima geru oru aptikti |
mazyle
Sukurtos temos: 1
Diskusijose pasisakė: 6 |
Pirma prisijunkite
2009-06-29 16:35
o man kaip tik vasara patinka vaziuoti i egipta, nes tik vasara juroje buna siltas vanduo, vakarai buna silti. o pavasari ir rudeni jau nekalbant apie ziema, vakarais salta, kad net striuke reikia traukti is lagamino, o vanduo vos ilisti gali |
Orelis.lt
Orelis.lt
|
Pirma prisijunkite
2009-07-01 16:26
Kai pats buvau Egipte vasario menesi, buvo apie 22 laipsnius, bet vejas saltas, tai apie pasideginima net snekos nebuvo. |
Orelis.lt
Orelis.lt
|
Pirma prisijunkite
2009-07-03 10:27
Egipte vasarą tikrai labai karšta. Kas nebijo saulės ir įdegio, nori tupėti jūroje ir niekur nelysti - važiuokite, bet tik į viešbutį su kondicionieriumi. Egipte pavasarį ar rudenį geriausia, ir pakankamai šilta maudynėms ir ne per karšta išvykoms Egipte vasario gale gali pasitaikyti stipriai vejuotu dienu. Geriau vaziuoti i Hurgada, nes kai pakyla bangos Sarm el Seiche nuo platformos i jura neilysi... |
mazyle
Sukurtos temos: 1
Diskusijose pasisakė: 6 |
Pirma prisijunkite
2009-07-04 19:06
man egipte didziausia ispudi padare povandeninis gyvenimas, as buvau balandi tik vanduo saltokas brrr |
Orelis.lt
Orelis.lt
|
Pirma prisijunkite
2009-07-08 11:10
Oras ten pasakiškas, bent jau dabar |
Orelis.lt
Orelis.lt
|
Pirma prisijunkite
2009-07-13 11:42
|
Orelis.lt
Orelis.lt
|
Pirma prisijunkite
2009-08-03 16:23
Kaip tik gryžau iš Egipto. Pasakysiu, kad karrrrrrršta ten. Į kokias ekskursijas nenuvažiuosi. Mirkom jūroje ir baseine. Tinginystės atostogos, visai patiko. Tik reik imti Viskas įskaičiuota kad būtų. |
nemiga
Diskusijose pasisakė: 1 |
Pirma prisijunkite
2009-09-07 14:01
mazyle 2009 06 29
o man kaip tik vasara patinka vaziuoti i egipta, nes tik vasara juroje buna siltas vanduo, vakarai buna silti. o pavasari ir rudeni jau nekalbant apie ziema, vakarais salta, kad net striuke reikia traukti is lagamino, o vanduo vos ilisti gali
Nezinau, buvau spalio ir lapkricio menesiais, normalus tas vanduo |
Meska
Pirma prisijunkite
2009-10-16 13:59
nemiga 2009 09 07
mazyle 2009 06 29
o man kaip tik vasara patinka vaziuoti i egipta, nes tik vasara juroje buna siltas vanduo, vakarai buna silti. o pavasari ir rudeni jau nekalbant apie ziema, vakarais salta, kad net striuke reikia traukti is lagamino, o vanduo vos ilisti gali
Nezinau, buvau spalio ir lapkricio menesiais, normalus tas vanduo
Mes tai buvome gruodzio gale sausio pradzioje, oras fantastikas apie +25, vanduo apie +20, zymiai silciau negu pas mus Baltijos juroje ir tikrai striukiu nereikejo. |
evelina
Pirma prisijunkite
2009-10-26 09:25
Buvau Egipte balandžio pradžioje, poilsis puikus -oras 25-30,vanduo apie 25C.Karštoka buvo tik Luksore,o visur kitur kur keliavom ( į dykumas ,nardymas ir t.t) buvo liuks.Manau ,kad kovo pabaiga ,balandžio pradžia optmaliausias variantas lietuviams |